iPad Air 2 Toetsenbord (met hoes)

Toetsenborden (met hoes) voor iPad Air 2

 

Werkt u voor uw werk of uw studie vaak onderweg of op verschillende locaties? Een goed iPad Air 2 toetsenbord is dan absoluut onmisbaar. Met een toetsenbord maakt u binnen enkele tellen van uw iPad Air 2 een waardige vervanger voor uw laptop of computer.

Bij iPadspullekes vindt u verschillende toetsenborden en keyboard cases. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste toetsenbord voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Air 2 toetsenbord voor onderweg

Wanneer u ook onderweg graag werkt of studeert, maar u niet uw zware laptop mee wilt slepen, dan is een iPad Air 2 toetsenbord de ideale keuze. Een iPad Air 2 is eenvoudig mee te nemen en is daarom een prima alternatief voor uw laptop of pc.

U koppelt het toetsenbord aan uw iPad Air 2 en binnen no-time kunt u aan het werk gaan op iedere gewenste locatie. Koppelen gaat eenvoudig via Bluetooth. Dit is volledig draadloos en u heeft geen internetverbinding nodig.

iPad Air 2 Toetsenbord

iPad Air 2 toetsenbord is draadloos

De iPad Air 2 toetsenborden zijn zeer eenvoudig aan de iPad te koppelen. De keyboards zijn wireless, dus u heeft geen last van draadjes en snoertjes. U kunt ongestoord aan de slag gaan. Het iPad Air 2 toetsenbord wordt door middel van Bluetooth gekoppeld aan de iPad. Iedere iPad Air 2 is voorzien van Bluetooth, dus een keyboard is altijd te koppelen.

Het toetsenbord zelf werkt op batterijen of u kunt deze opladen met bijgeleverde oplaadkabel. Dit is afhankelijk van het type iPad Air 2 toetsenbord dat u kiest.

iPad Air 2 toetsenbord én hoes

We hebben naast losse iPad Air 2 toetsenborden ook hoezen met toetsenbord. Hier heeft u de bescherming van een hoes en het gemak van een keyboard in één. U klapt de hoes met toetsenbord eenvoudig dicht en uw iPad Air 2 is rondom beschermd. Ideaal wanneer u ook een beschermhoes voor uw iPad Air 2 zoekt!

iPad Air 2 toetsenbord kopen bij iPadspullekes

U kunt een iPad Air 2 toetsenbord tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders kopen. Waarom kunt u het beste bij iPadspullekes kopen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare hoezen en toetsenborden elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Bestel uw iPad Air 2 toetsenbord dan bij iPadspullekes!

Toetsenbord iPad Air 2

Lees meer