iPad Air Hoes kopen

Een iPad Air hoes is één van de belangrijkste accessoires voor je tablet. De iPad Air is dunner en lichter als zijn voorganger de iPad 4. De naam iPad Air benadrukt hoe licht de tablet is. Val- en stootschade aan de de iPad Air is onvermijdelijk wanneer je deze veel gebruikt. Om de iPad Air optimaal te beschermen is het raadzaam gebruik te maken van een tablet hoes. Naast bescherming geeft een iPad Air hoes meer grip over je tablet. Alle bovenstaande iPad Air hoezen zijn geschikt voor deze tablet.

iPad Air hoes

De Ipad Air hoesjes zijn uitsluitend geschikt voor de iPad Air. De iPad Air heeft een ander formaat als zijn voorgangers. Bovenstaande iPad Air hoesjes beschermen zowel de voor- als de achter kant van de tablet. In de hoesjes zijn uitsparingen gemaakt zodat alle knoppen en aansluitingen vrij blijven. Hierdoor kan je de iPad Air functioneel blijven gebruiken terwijl deze optimaal is beschermd. De iPad Air hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de beschermende functie kan je de iPad dus personaliseren door een hoes te kiezen die perfect aansluit bij jouw iPad Air.

ipad air hoes

360 graden draaibare hoes

Eén van de populairste iPad Air hoesjes van dit moment zijn de 360 graden draaibare hoezen. De iPad Air wordt vastgeklikt in de hoes waardoor alle hoeken optimaal beschermd zijn. Deze hoes heeft als extra functionaliteit dat de hoes 360 graden kan draaien. Zo kan de iPad Air hoes gebruikt worden als standaard om het kijk en typ gemak te vergroten. Zo wordt een film kijken wel heel gemakkelijk. Door de elastieken band te gebruiken zorg je er voor dat de iPad Air ook onderweg goed beschermd is.

iPad Air accessoires

Maak het werken op de iPad Air nog makkelijker door het gebruik van accessoires. Om het touchscreen scherm van je Ipad Air optimaal te beschermen raden wij het gebruik van een Ipad Air screenprotector aan. Zo bescherm je het scherm tegen stof, vuil en krasjes. De beschermfolie heeft geen invloed op de gevoeligheid van het touchscreen scherm. Daarnaast heeft iPadspullekes een groot assortiment iPad Air accessoires zoals, lightning oplaad kabels, usb laders en stylus pennen. Klik hier voor een overzicht van alle tablet accessoires.

Wat mag je van ons verwachten?

iPadspullekes biedt een breed assortiment stijlvolle en beschermende iPad Air hoezen, cases en covers. De tablet hoezen van iPadspullekes zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe tablet optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet door jouw bestelde iPad Air hoes niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Niet gevonden wat je zocht? Selecteer je iPad voor alle beschikbare iPad hoezen of wellicht ben je geïnteresseerd in deze vergelijkbare iPad hoezen:

- iPad 4 hoezen
- iPad Air 2 hoezen
- iPad Mini 4 hoezen

Contact informatie

Heeft u nog vragen over onze toetsenborden of over andere producten? Twijfel dan niet!
U Kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

Met vriendelijke groet,


TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Repel 47 | 4926 DD Lage Zwaluwe | 085 744 1084 
[email protected] www.ipadspullekes.nlVolg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

 

 


Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice