iPad Hoezen voor Scholen, Gemeenten en Bedrijven

Nu Volume Korting!

Nu tot 31 december 2022 extra volumekorting op ons hele assortiment. De korting is geldig vanaf 5 stuks per product of productgroep. Stuur ons een mail met de gewenste producten en wij maken binnen 2 werkdagen een offerte op maat!!

Op dit moment niet op voorraad?? Geen probleem, laat ons weten welke producten jullie nodig hebben en binnen 15-20 werkdagen worden de producten opgestuurd!

Contact gegevens:

Mail: [email protected]    iPadspullekes.nl

Vaartweg 14 | 4905 BL | Oosterhout | 085 - 744 10 84

[email protected] | www.ipadspullekes.nl Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wat kan iPadspullekes betekenen voor scholen, gemeenten en bedrijven?

Veel scholen, overheidsinstellingen en andere bedrijven zijn massaal aan het digitaliseren. Vaak wordt de iPad ingezet om diverse processen te vergemakkelijken en te automatiseren.

iPadspullekes.nl heeft naast een zeer ruime collectie van hoezen ook veel ervaring met toetsenborden, pencils, accessoires en iPadmuizen. Daarnaast zijn onze artikelen van Nederlandse kwaliteit en mocht er iets kapot gaan, dan kunnen reparaties snel en geheel onder de juiste normen worden uitgevoerd.

Hoezen:

Onze iPad hoezen zijn stevig, veilig en gemakkelijk schoon te maken, daarnaast zijn ze zeer gebruikersvriendelijk voor kinderen (bekijk hieronder een introductiefilm over de iPad Kids Covers). De Kids Covers zijn verkrijgbaar voor alle iPad's en in verschillende kleuren.

Daarnaast maken veel scholen maken gebruik van onze Protector Hoezen. De bijna onverwoestbare hoes staat garant voor een perfecte bescherming van uw iPad. De Protector Hoes wordt standaard geleverd met een ingebouwde screenprotector, stylus penhouder en is voorzien van stootkussens op alle hoeken met een uitklapbare steun aan de achterzijde van de hoes, die zowel staand als liggend is te gebruiken.

 

 

 

 

 

 


Speciaal voor de werkplaats, bouw of andere omstandigheden waarbij de hoes optimaal beschermt dient te zijn, hebben wij Protector Case met handvat en schouderriem en standaard. De Protector Case is voorzien van stootkussens op alle hoeken en is bestand tegen zand, regen, schokken en trillingen. De Protector Case met handvat en schouderriem en standaard is opgebouwd uit een polycarbonaat-frame die bekleed is met schokabsorberend siliconen. Hierdoor wordt valschade voorkomen en is zelfs spatwaterdicht. Met de case ben je er zeker van dat de uw iPad veilig is in alle omstandigheden. De Protector Case is comfortabel in gebruik, zo kunt u hem rechtop neer zetten voor bijvoorbeeld films en video's. Daarnaast kunt u de Protectorhoes natuurlijk ook heel makkelijk in uw handen vast houden. 

 

 

Indien u geïnteresseerd bent in de iPad kindvriendelijke of schokbestendige iPad hoes voor uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen of mailen via de onderstaande gegevens.

Mail: [email protected]

085 - 744 10 84

 

 

 

 

 

Uw logo of design op een tablet cover?
iPadspullekes.nl kan gepersonaliseerde iPad hoezen leveren met uw naam, logo of zelfs een design op de hoes. Dit is al mogelijk bij een afname van 100 stuks per design.
Indien u geïnteresseerd bent in een van onze accessoires of diensten, dan kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toetsenbordhoezen:

Naast onze iPad hoezen verkopen we ook iPad toetsenbordhoezen. De luxe uitstraling van diverse toetsenborden met ultra dunne ontwerp zorgen ze samen voor de perfect gecombineerde eigenschappen. De hoezen zijn gemaakt van aluminium en de magnetische klep van deze case is afgewerkt met een 'perfect look' textuur. De toetsenbordhoes is uitgerust met een QWERTY toetsenbord en is net laptop, maar heeft de functies en mobiliteit van de iPad. Deze toetsenbordhoezen zijn voorzien van verlichting en kunnen in 7 kleuren worden ingesteld, zodat typen in ruimtes met slechte of geen verlichting ook geen probleem zal zijn. Tevens is de kleur helderheid van de verlichting zelf in te stellen. De bedieningsknoppen en poorten blijven toegankelijk als je met de toetsenbordhoes werkt. Daarnaast beschermd de "case" uw iPad goed als u deze sluit. De hoezen kunnen worden geleverd met touchpad, waardoor u met uw toetsenbordhoes gebruik kunt maken van een muis (op aanvraag).

 

 

 

 

 

 

 

Indien u geïnteresseerd bent in de iPad Toetsenborden voor uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen of mailen via de onderstaande gegevens.

Mail: [email protected]

085 - 744 10 84

 

Gebruik van de iPad/tablet in scholen
In steeds meer scholen wordt de iPad gebruikt door leraren & kinderen. De iPad wordt gebruikt als het nieuwe super hulpmiddel om kinderen spelend met diverse leermethodes te laten werken. We staan pas aan het begin van deze ontwikkeling.

iPad hoes voor scholen en kinderen
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
iPadspullekes.nl levert veel aan bedrijven en scholen met interessante kortingspercentages.

TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Vaartweg 14 | 4905 BL | Oosterhout | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice