iPad opbergsysteem voor 17 iPads met deur

iPad opbergsysteem voor 17 iPads met deur. Berg en bescherm u iPad's met hoes op in dit opbergsysteem. Nu € 499,00 ✓Laagste prijs ✓Gratis verzending

€499,00

iPad opbergsysteem voor 17 iPads met afsluitbare deur

De Apple iPad wordt veel gebruikt op scholen, bedrijven en beurzen. Omdat de iPad een zeer geliefd product is, is de kans groot als u de iPad onbeschermd laat liggen dat de iPad gestolen wordt.

Met dit iPad opbergsysteem kunt u 17 iPads met hoes veilig opbergen achter een gesloten deur, en voorkomt u dat de iPads gestolen worden.

 

iPad opbergsysteem voor 17 iPads met iPad kidscovers

Dit iPad opbergsysteem is zelfs geschikt voor het opbergen van iPads met de iPad 2018 kinderhoes als beschermhoes. Deze iPad kinderhoes is groter dan de standaard iPad hoes. Dit iPad opbergsysteem is zo ontwikkeld dat deze ook iPad hoezen kan opslaan die dikker en groter zijn dan de standaard iPad hoes.

 

iPad opbergsysteem

 

Afsluitbaar iPad opbergsysteem

Dit iPad opbergsysteem is voorzien van een deur met slot. U kunt de gehele kast vergrendelen met een deur die u voor de iPads kunt sluiten en kunt vergrendelen.

Hierdoor kunt u met een veilig gevoel 17 iPads opbergen en voorkomen dat de iPad gestolen of beschadigd raken tijdens u afwezigheid.
 

Toepassing iPad opbergsysteem voor 17 iPads met deur

Dit iPad opbergsysteem wordt vaak toegepast op scholen, bedrijven, ziekenhuizen als een centraal opbergsysteem. Daarnaast kunt u er voor kiezen op dit iPad opbergsysteem uit te voeren met een Multilader zodat u ze alle 17 iPads tegelijkertijd op kunt laden.

 

Ziekenhuizen

iPads worden veel gebruikt in ziekenhuizen en iedereen loopt vrij naar binnen en naar buiten, daarom is het noodzakelijk dat iPads met daarop vertrouwelijke informatie goed opgeborgen worden. Met een iPad opbergsysteem worden iPads op een centraal punt bewaakt en tegelijkertijd opgeladen.

 

Kantoren / bedrijven

Bedrijven en kantoren wordt de iPad veel gebruikt op de werkvloer, met dit iPad opbergsysteem biedt u uw werknemers een veilige plek om hun iPads op te laden en op te bergen. Ook gasten kunnen dit iPad opbergsysteem gebruiken om hun tablet op te laden tijdens een vergadering. Geen gedoe meer met lege tablets en rondslingerende opladers.

Als elke werknemer aan het eind van de dag zijn tablet terug legt in de kast, weet u te alle tijden of alle apparaten die u in beheer heeft nog aanwezig zijn.

 

Scholen

Tegenwoordig wordt een groot deel van het lesprogramma met iPads gegeven. Deze apparaten moeten daarom altijd opgeladen zijn. Met een iPad opbergsysteem hoeven iPads nooit meer onbewaakt aan de lader in een klaslokaal te liggen. Studenten en docenten lopen van lokaal naar lokaal terwijl hun iPad op een veilige manier wordt beschermd en opgeladen.

 

Deze iPad opbergsysteem is geschikt voor de volgende modellen:
 
iPad Mini 1 iPad Air 1 iPad 2 iPad Pro 9.7
iPad Mini 2 iPad Air 2 iPad 3 iPad Pro 10.5
iPad Mini 3 iPad Air 2019 iPad 4 iPad Pro 11
iPad Mini 4   iPad 2017  
iPad Mini 5 (2019)   iPad 2018  

 


Weet u niet zeker welke type iPad u in uw bezit heeft?

Ga dan naar de pagina "Welke tablet heb ik" hier kunt u makkelijk controleren d.m.v. het type nummer welke type iPad u heeft.

 

Gratis iPad oplader + kabel bij een bestelling boven € 45,00

We hebben momenteel een zeer aantrekkelijk actie! Als u bij ons boven de € 45,00 aan producten koopt dan krijgt u GRATIS een iPad oplader + kabel bij uw aankoop t.w.v. € 29,99!

 

Dit is een tijdelijke actie! Op = Op

 

ipad hoes voor scholen actie

 

 

 

Contact informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u hieronder een reactie achterlaten. Indien u een iPad opbergsysteem zoekt en u wilt meer informatie?

Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 085 - 744 1084 of een mail sturen naar [email protected]

 

Met vriendelijke groet,


TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Repel 47 | 4926 DD Lage Zwaluwe | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

 

 

Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice