iPad hoes voor scholen en kinderen en het basisonderwijs.

Veel kinderen beschikken over een iPad die ze gebruiken op school. Hierdoor maakt de iPad een goede kans om op internationaal niveau ‘speelgoed’ van het jaar te worden.

Op www.mediawijzer.net zeggen ze dat er nu er één op de drie jonge gezinnen voorzien zijn van een tablet. De iPad is wereldwijd al meer dan 83 miljoen keer verkocht ook in Nederland zullen de cijfers ook snel toenemen.

 

 

iPad hoes voor scholen

Ook wordt de iPad steeds meer op scholen toegepast door kinderen, wij merken dat dit in een rap tempo toeneemt. De iPad is het nieuwe hulpmiddel om kinderen spelenderwijs te laten leren en zich te ontwikkelen op een leuke manier.

 

iPad hoes voor scholen en kinderen

Doordat de iPad steeds vaker gebruikt wordt door kinderen is er een speciale iPad hoes genaamd (iPad kinderhoes / iPad Kidscover) ontwikkeld die super stevig is en de iPad goed beschermt tegen vallen of stoten.

 

iPad hoes voor scholen en kinderen

 

Enkele voordelen | iPad kidscover

De iPad kinderhoes staat bekend door diverse voordelen, hieronder hebben wij de belangrijkste voor u op een rijtje gezet. 


- Deze robuuste hoes is licht in gewicht, zodat uw kind deze makkelijk mee kan nemen
- De iPad hoes heeft opstaande randen, zodat het iPad scherm tegen vallen of stoten beschermd is
- Het handvat zorgt voor extra draagcomfort en kan gebruikt worden als steun voor de iPad
- Het handvat zorgt ervoor dat de Kinderhoes in verschillende standen gezet kan worden

 

De iPad Kidscover is verkrijgbaar voor alle iPad modellen

De iPad kinderhoes ook wel iPad kidscover genoemd bieden wij aan voor alle iPad modellen in diverse kleuren. De iPad kinderhoes is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, groen, oranje, paars, rood en roze.

 

 

Weet u niet zeker welke type iPad u in uw bezit heeft? Ga dan eerst naar de pagina "Welke tablet heb ik" om te controleren wel model iPad u heeft zodat u dé perfect kidscover kan bestellen voor uw iPad.

 

ipad hoes voor scholen en kinderen

 

Kenmerken iPad kidscover:

- Verkrijgbaar voor alle type iPad modellen
- Speciaal ontwikkeld voor kinderen
- Bevat geen giftige stoffen (dit is door een extern bedrijf getest)
- Schokbestendig vanaf 2 meter
- De hoes is zeer licht, stevig en gemakkelijk in gebruik
- Mooi afgewerkt
- Zowel staand (verticaal) als liggend (horizontaal) te gebruiken
- Alle knoppen, speakers, camera etc. zijn vrijgehouden d.m.v. uitsparingen
- Voorzien van een groot handvat
- Verkrijgbaar in veel kleuren

 

Voorkom een iPad reparatie d.m.v. een iPad kidscover

Een iPad kost al gauw €500,00 en kinderen gaan er anders mee om dan volwassenen. De meeste hoezen beschermen uw iPad wel tegen krasjes en stootjes maar bieden niet echt bescherming tegen een kleuter of peuter. Ouders en leraren kunnen nu gerust ademhalen want er is nu een robuuste cover die speciaal ontwikkeld is voor kinderen. Deze is schokbestendig.

Met onze kidscover beschermt u uw iPad optimaal tegen deze ongelukjes. Daarnaast zijn de kidscovers gemaakt van kindvriendelijke materiaal genaamd EVA schuim. Deze beschermhoes kan gemakkelijk om de iPad geschoven worden zodat de iPad perfect beschermd wordt. Ook is deze beschermhoes voorzien van een groot handvat en kan zoals verticaal als horizontaal gebruikt worden en uiteraard zijn alle poorten en knoppen bereikbaar.

 

 

Geschreven door

Pieter van Dulst is de oprichter van iPadspullekes.nl wat een onderdeel is van "Van Dulst Automatisering en Beveiliging". Pieter weet alles van iPad hoezen en adviseert scholen en bedrijven welke iPad hoes het beste binnen het bedrijf past.

 

Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice