iPad Air 2 Cover

iPad Air 2 Cover

De iPad Air 2 cover is een goede en gebruiksvriendelijke bescherming van uw iPad. U wilt uw kostbare iPad vanzelfsprekend zo goed als mogelijk beschermen. Bij iPadspullekes vindt u een groot assortiment covers in verschillende kleuren. Zo is er altijd een iPad Air 2 cover die bij u past!

Alle covers zijn speciaal gemaakt voor de iPad Air 2 en passen daarom perfect. Zoekt u goede bescherming en kwaliteit en dat voor een scherpe prijs? Kijk dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Bent u er niet zeker van of u een iPad Air 2 heeft? Bekijk dan onze pagina "Welke iPad heb ik?" via deze pagina kunt u gemakkelijk achterhalen welke model of type iPad u heeft. Het is belangrijk om te weten welk model iPad u heeft, zo voorkomt u dat de iPad Air 2 hoes goed past om uw nieuwe iPad. Er zijn veel iPadmodellen. Deze lijken veel op elkaar. Niet ieder formaat scherm heeft dezelfde dikte van de iPad. Daarom is het verstandig om eerst na te kijken of je wel in het bezit bent van een iPad Air 2

iPad Air 2
- A1566
- A1567

Rondom beschermd met een iPad Air 2 Cover

Een iPad Air 2 cover zorgt voor bescherming rondom. Dat betekent dat de iPad aan de achterkant, zijkant én voorkant perfect is beschermd. U vindt bij iPadspullekes twee soorten iPad Air 2 covers, namelijk de iPad Air 2 smart cover en de iPad Air 2 kinderhoes.

De iPad kidscover is – zoals de naam al zegt – speciaal gemaakt voor kinderen. De hoes is verkrijgbaar in veel verschillende vrolijke kleuren. Deze iPad Air 2 cover is robuust en zorgt voor een optimale bescherming tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Wanneer uw kind gebruikmaakt van uw iPad dan is deze kinderhoes eigenlijk onmisbaar.

iPad Air 2 Cover

De bekende smart cover is een eenvoudige, dunne iPad Air 2 cover. De smart-functie zorgt ervoor dat uw iPad automatisch op slaapstand gaat wanneer u de cover dichtklapt. Dit is een zeer populaire iPad cover.

Welke cover u ook kiest, u kiest bij iPadspullekes altijd voor kwaliteit.

Optimaal gebruiksgemak met iPad Air 2 Cover

De iPad Air 2 cover zorgt voor de goede bescherming die uw iPad nodig heeft. Het is echter niet de bedoeling dat een cover, case of hoes het gebruik van uw iPad in de weg staat. Ook wanneer de iPad Air 2 in de cover zit wilt u gebruik kunnen blijven maken van knoppen, poorten, speakers en camera.

Alle iPad Air 2 covers zijn speciaal voor de iPad Air 2 gemaakt en passen daarom altijd perfect. Op de juiste plekken vindt u uitsparingen en daardoor blijft alles wat u nodig heeft gewoon toegankelijk. Op geen enkel moment hoeft u de iPaid Air 2 uit de cover te halen.

Een iPad Air 2 Cover biedt de beste bescherming zonder het gebruik ook maar enigszins te belemmeren!

iPad Air 2 Cover kopen bij iPadspullekes

Bent u op zoek naar een iPad Air 2 Cover? Er zijn ontzettend veel webshops en winkels. Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen? We hebben een aantal belangrijke redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

iPadspullekes heeft altijd ruime keuze en we vinden het vooral belangrijk om kwaliteit te leveren en u goede service te bieden. U vindt wellicht elders een vergelijkbare iPad Air 2 cover, maar deze is veelal van mindere kwaliteit.

Cover iPad Air 2

Lees meer