iPad 2 kinderhoes ✔ Gratis verzending ✔ Morgen in huis! ✔ 14 dagen op zicht.

Zowel in het onderwijs als thuis wordt de iPad steeds vaker door kinderen gebruikt. Kinderen gaan echter vaak net iets onzorgvuldiger met spullen om dan u zelf zou doen. Daarom hebben we de iPad 2 Kinderhoes ontwikkeld. Robuuste hoezen in vrolijke kleuren die de beste bescherming bieden in de handen van kinderen. Ook kids kunnen zonder zorgen gebruikmaken van de iPad 2.

Wilt u meer weten over onze kinderhoezen? Lees dan snel verder?

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

Volledige bescherming met iPad 2 Kinderhoes

Wanneer kinderen gebruikmaken van een iPad, dan is een goede bescherming vaak geen overbodige luxe. Met enige regelmaat komt het (helaas) voor dat de iPad per ongeluk valt of ergens tegenaan stoot. Kinderen gaan veelal net iets minder zorgvuldig met spullen om dan u wellicht zelf zou doen.

De iPad 2 kinderhoes is speciaal gemaakt om uw iPad 2 ook in de handen van deze jonge groep iPad-gebruikers maximaal te beschermen. De robuuste, kleurrijke hoezen zorgen voor een volledige bescherming. De hoezen zijn bovendien extra stevig en zeer eenvoudig te reinigen. Er is geen betere bescherming dat de iPad 2 kids cover!

iPad 2 Kinderhoes

iPad 2 Kinderhoes is gebruiksvriendelijk

Een goede bescherming tegen vallen, stoten, krassen en vuil is uitermate belangrijk. Maar het gebruik van een iPad 2 kinderhoes mag het gebruik van de iPad niet beperken. Het is niet de bedoeling dat u de iPad uit de hoes hoeft te halen. Geen zorgen! Iedere robuusste kinderhoes is voorzien van uitsparingen op de plekken waar de knoppen en poorten zitten. Zo blijft alles gewoon toegankelijk, ook wanneer de iPad in de iPad 2 kinderhoes zit.

Een kinderhoes biedt optimale bescherming zonder het gebruik te belemmeren.

iPad 2 Kinderhoes: speciaal voor kinderen (en scholen!)

Steeds vaker zien we de iPad terug in het Nederlandse onderwijs. Er zijn zelfs speciale iPad-scholen. En dat is eigenlijk ook niet gek, want een iPad biedt ook ontzettend veel educatieve mogelijkheden. Er zijn veel apps en programma’s voor het onderwijs ontwikkeld waarmee kinderen spelenderwijs leren en bekend raken met technologie. De iPad wordt niet alleen in het voortgezet onderwijs gebruikt, ook basisscholen verwerken de iPad steeds vaker in het lesprogramma.

Voor deze groep gebruikers hebben we de iPad 2 kinderhoes ontwikkeld. Het biedt een goede bescherming en de vrolijke kleuren zijn aantrekkelijk voor de kids. Daarnaast heeft de iPad 2 kidscover robuuste handvatten waarmee de iPad goed kan worden vastgehouden en meegenomen.

Voor scholen zijn onze iPad 2 kinderhoezen een goede keuze. U loopt zo namelijk minder risico op kapotte iPads en kunt zo langer met uw investering doen.

Gratis stylus pen en screenprotector

Bestelt u uw iPad 2 kinderhoes bij iPadspullekes? Dan ontvangt u niet alleen een topkwaliteit hoes maar ook een gratis stylus pen en screenprotector. Bestel snel!

iPad 2 Kinderhoes kopen bij iPadspullekes

U vindt bij iPadspullekes een groot assortiment kinderhoezen. We bieden deze aan met de beste service en enkel van de beste kwaliteit. Er zijn op de markt een groot aantal partijen die op het oog hetzelfde iPad 2 kinderhoesje aanbieden, maar deze hebben een mindere kwaliteit.

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen


Kinderhoes iPad 2

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »