Hoe kies je de juiste oplader voor je Apple iPad?

  • Geplaatst op
  • Door Pieter van Dulst
  • 0

Lees hier hoe je een Apple iPad oplader kiest die het beste bij jouw wensen past

Jouw Apple iPad laad je het liefst op met de originele lader die bij jouw apparaat geleverd wordt. Wil je snelladen, of is je oplader stuk? Dan is het tijd voor een nieuwe, maar welke koop je dan? We vertellen je hier welke oplader jij nodig hebt voor jouw Apple iPad.

 

Apple iPad oplader kiezen

Om de juiste oplader uit te kiezen, moet je 2 dingen weten:

 

- Heb je een lightning of usb C aansluiting?
-
Welk model iPad heb je?

 

Heb je geen flauw idee welk model je hebt? Lees dan in onderstaand artikel hoe je erachter komt welk model Apple iPad je hebt.

 

> Welke iPad heb ik?

 

 

Een andere oplader gebruiken

Het is mogelijk om jouw Apple iPad op te laden met de oplader van je iPhone of MacBook, zolang je beschikt over een kabel met de juiste aansluiting.

 

Houd er rekening mee dat jouw Apple iPad minder snel oplaadt als je een oplader met een te laag wattage gebruikt. Een oplader met een hoger wattage gebruiken, kan geen kwaad.

 

Snelladen

Met een snellader laad je jouw Apple iPad sneller op dan met een normale oplader. De volgende modellen beschikken over de snellaad functionaliteit:

 

- iPad Pro 12,9 inch (2015 of nieuwer)
- iPad Pro 10,5 inch (2017)
- iPad Pro 11 inch (2018 en 2020)
- iPad Mini (2019)
- iPad Air (2019)

 


Apple iPad Pro 2018 en 2020 worden standaard met een snellader geleverd. Voor de andere modellen schaf je deze los aan. Om snelladen te gebruiken, heb je een usb C naar lightning kabel en een lichtnetadapter van minstens 18 watt nodig.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice