iPad toetsenbord met trackpad aanpassen | Haal het maximale uit je iPad toetsenbord met trackpad

  • Geplaatst op
  • Door Pieter van Dulst
  • 0
iPad toetsenbord met trackpad aanpassen | Haal het maximale uit je iPad toetsenbord met trackpad

iPad toetsenbord met trackpad aanpassen.Lees in deze tip wat je zoal kunt aanpassen wat instellingen voor je iPad trackpad en toetsenbord betreft. Zo gebruik je je iPad prettiger

Heb je een iPad toetsenbord met een trackpad dan zijn er aantal instellingen die het gebruik van de trackpad een stuk makkelijker maken.

 

IPAD TOETSENBORD MET TRACKPAD AANPASSEN

De instellingen voor het aanpassen van het trackpad en toetsenbord voor een iPad zijn niet zo uitgebreid als op een computer, maar een aantal instellingen kunnen handig zijn.

 

INSTELLINGEN IPAD TOETSENBORD MET TRACKPAD

Er zijn meerdere opties die je kunt instellen voor je trackpad. We raden je aan om deze instellingen te bekijken zodat je weet wat de mogelijkheden zijn. Je kunt de opties vinden op je iPad via Instellingen --> Algemeen --> Trackpad. LET OP: Je ziet de instellingen alleen als je een trackpad aan je iPad gekoppeld is.

 

De volgende instellingen kan je aanpassen

 

- Gevoeligheid
- Scrollen
- Klikken

iPad toetsenbord met trackpad aanpassen

SNELHEID EN GEVOELIGHEID VAN IPAD TOETSENBORD MET TRACKPAD AANPASSEN

Je kunt de snelheid en gevoeligheid van de cursor van je trackpad aanpassen, vind je de dat de cursor snel of te traag beweegt dan kan je deze snelheid aanpassen. Je kunt de snelheid aanpassen via Instellingen --> Algemeen --> Trackpad. Deze instellingen werken ook voor een iPad muis.

 

HET SCROLLEN VAN IPAD TOETSENBORD MET TRACKPAD AANPASSEN

Net als bij een computer heb je op de iPad de mogelijkheid om het scrollen aan te passen. Zo heb je de mogelijkheid om "natuurlijk scrollen" te gebruiken, waardoor je omhoog veegt op een pagina om juist naar beneden te gaan i.p.v. naar beneden. Je schuift de pagina naar boven i.p.v. beneden.

 

Vind je het fijner als je naar boven veegt dat de pagina naar boven gaat? Schakel dan de optie uit. Deze instellingen werken ook als je een iPad muis hebt.

 

iPad toetsenbord met muis aanpassen

 

HET KLIKKEN VAN EEN IPAD TOETSENBORD MET TRACKPAD AANPASSEN

Standaard moet je op je trackpad drukken om iets te activeren, het is ook mogelijk om "Tik om te klikken" in te schakelen waardoor je alleen maar hoeft te tikken op je trackpad om iets te activeren i.p.v. te drukken.

 

Dat betekent automatisch ook dat je nu je hele trackpad kunt gebruiken om te klikken. Als jouw trackpad normaal gesproken zo gemaakt is dat je alleen met het bepaald gedeelte kan klikken, dan heb je daar met deze instelling geen last meer van.

 

Veel trackpads zijn zo ontworpen dat ze als een soort springplank zijn gemaakt. Alleen de onderste helft is klikbaar, want de rest zit vast. Met "Tik om te klikken" elimineer je deze beperking.

 

Je kan ook kiezen hoe je op de iPad het secundair klikken met een trackpad werkt. Standaard moet je rechtsonder op het trackpad klikken, maar met de schakelaar Secundair klikken met twee vingers kun je ook een ‘rechtermuisklik’ doen door met twee vingers tegelijk op de trackpad te drukken of te tappen.

 

Gratis iPad oplader & kabel bij een bestelling boven de € 45,00

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst boven de € 45,- ontvangt u van ons een gratis een iPad oplader en kabel. Deze oplader is voorzien van 2 USB aansluitingen, waardoor u uw iPad en eventueel een ander apparaat snel en gemakkelijk kunt opladen. Tevens laadt deze oplader supersnel op, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw iPad.

 

Gratis iPad oplader en kabel

 

 

 

 

Gratis verzending naar Nederland en België

Als u bij ons een iPad product besteld, betaalt u geen verzendkosten naar Nederland en België.

 

 

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad accessoire voor 17:00 uur? Dan zal de hoes de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

 

 

 

Contact informatie

Heeft u nog vragen over onze iPad producten of over andere producten? Twijfel dan niet!
U Kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

 

Met vriendelijke groet,


TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Vaartweg 14 | 4905 BL | Oosterhout | 085-744 1084
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice