iPad Muis Bluetooth Zwart

iPad Muis Bluetooth Zwart ✓ Draadloos ✓ Stille knoppen ✓ Voor iPad en iPhone ✓ Voor 17:00 besteld, morgen in huis! ✓ Uitstekende kwaliteit.

€29,95
iPad Muis Bluetooth Wit

iPad en iPhone Muis Bluetooth Wit ✓ Draadloos ✓ Stille knoppen ✓ Voor iPad en iPhone ✓ Voor 17:00 besteld, morgen in huis! ✓ Uitstekende kwaliteit.

€29,95
iPad en iPhone Muis Bluetooth Wit met batterij

iPad en iPhone Muis Bluetooth Wit met batterij ✓ Draadloos ✓ Stille knoppen ✓ Voor iPad en iPhone ✓ Voor 17:00 besteld, morgen in huis! ✓ Uitstekende kwaliteit.

€24,99

iPad muis met Bluetooth

Onze comfortabele draadloze bluetooth muis is een compacte iPad muis waarmee u complete mobiele vrijheid ervaart. Deze Bluetooth-muis heeft geen nano-ontvanger of andere ontvangunit die u kunt verliezen en is dus ideaal voor de chaotischere reizigers onder ons. U kunt dit product op iedere ondergrond gebruiken, of dit nu uw spijkerbroek is of de vloerbedekking. De BlueTrack-technologie maakt betrouwbare 2,4GHz-verbinding zonder ontvanger mogelijk. Deze comfortabele iPad muis is een stijlvolle universele draadloze oplossing.(Wanneer er om een pincode wordt gevraagd, voer dan 4x 0 in)

 

Voor welke iPads is de muis geschikt?

Een Bluetooth muis op onze website is geschikt voor alle iPad en iPhone modellen, die zijn voorzien van IOS versies van iPadOS 13 en IOS 13 of hoger. 

 

Muisknoppen van uw iPad muis instellen

Standaard kun je met de rechter muisknop klikken en deze lang inhouden voor Haptic Touch. Wil je dat aanpassen? Dan kun je naar het volgende menu om de knoppen van je muis aan te passen. Wij adviseren de tweede muisknop op ‘Lang indrukken’ te zetten en als er ook een derde muisknop (vaak drukken op het scrol wiel) is deze in te stellen voor ‘Thuis’ of ‘Appkiezer’.

  • Ga naar ‘Instellingen’ en tik op ‘Toegankelijkheid’.
  • Open de sectie ‘Aanraken’ en tik vervolgens op ‘AssistiveTouch’.
  • Ga naar ‘Apparaten’ en tik op de naam van je muis. Je kunt nu de knoppen aanpassen.

 

Instellingen scherm voor iPad muis

 

Waarom een iPad muis bestellen bij iPadspullekes.nl

Heeft u nog vragen over onze muizen, toetsenborden of over andere producten? Twijfel dan niet!
U kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

Bij iPadspullekes.nl profiteert u van vele voordelen zoals :

  • Gratis oplader bij bestellingen boven de € 45,-; 
  • Gratis verzending in Nederland en België; 
  • Voor 17:00 besteld is morgen uw iPad muis in huis.
Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice