iPad Muis Hoezen kopen?

iPad en iPhone Muis Bluetooth

Onze comfortabele draadloze bluetooth muis is een compacte iPad muis waarmee u complete mobiele vrijheid ervaart. Deze Bluetooth-muis heeft geen nano-ontvanger of andere ontvangunit die u kunt verliezen en is dus ideaal voor de chaotischere reizigers onder ons. U kunt dit product op iedere ondergrond gebruiken, of dit nu uw spijkerbroek is of de vloerbedekking. De BlueTrack-technologie maakt betrouwbare 2,4GHz-verbinding zonder ontvanger mogelijk. Deze comfortabele iPad muis is een stijlvolle universele draadloze oplossing.(Wanneer er om een pincode wordt gevraagd, voer dan 4x 0 in)

Muisknoppen instellen

Standaard kun je met de rechter muisknop klikken en deze lang inhouden voor Haptic Touch. Wil je dat aanpassen? Dan kun je naar het volgende menu om de knoppen van je muis aan te passen. Wij adviseren de tweede muisknop op ‘Lang indrukken’ te zetten en als er ook een derde muisknop (vaak drukken op het scrollwiel) is deze in te stellen voor ‘Thuis’ of ‘Appkiezer’.

  • Ga naar ‘Instellingen’ en tik op ‘Toegankelijkheid’.
  • Open de sectie ‘Aanraken’ en tik vervolgens op ‘AssistiveTouch’.
  • Ga naar ‘Apparaten’ en tik op de naam van je muis. Je kunt nu de knoppen aanpassen.
iPadOS 13 muis ipad 002

 

Deze iPad Muis Bluetooth is alleen geschikt voor:

- Alle iPad en iPhone modelen die versie: iPadOS 13 en IOS 13

Gratis iPad oplader & kabel

Bij een bestelling boven de € 45,- ontvangt u van ons een gratis een iPad 2019 10.2 oplader met (2 usb aansluitingen) waarmee u de iPad 2019 10.2 en eventueel een andere iPad of iPhone op kunt laden.

Deze iPad adapter is een snel lader en laadt uw iPad of iPhone zeer snel op zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw iPad 2019 10.2.

iPad 2019 10.2

 

Gratis verzending naar Nederland en België

Bij ons betaald u geen verzendkosten voor zowel in Nederland als naar België. De prijzen die op onze webshop vermeld zijn, zijn dus inclusief bezorgkosten!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad 2019 10.2 hoesje voor 17:00 uur? Dan zal de hoes de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

iPad 2019 10.2

Contact informatie

Heeft u nog vragen over onze toetsenborden of over andere producten? Twijfel dan niet!
U Kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

Met vriendelijke groet,
TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Vaartweg 14 | 4905 BL Oosterhout | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Lees meer