iPad & iPhone Screenprotector van hoge kwaliteit!

iPad & iPhone screenprotector voor optimale bescherming van uw iPad & iPhone

Screenprotectors zijn niet meer weg te denken bij onze iPads en iPhone's. Screenprotectors voorkomen niet alleen krasjes op uw scherm maar voorkomt ook vinger afdrukken op uw scherm. De kosten van een screenprotector zijn laag en zijn daarom een populair product om uw kostbare iPad of iPhone te beschermen.

Soorten iPad en iPhone screenprotectors

Screenprotectors zijn er in 2 soorten, je hebt een plastic film en een glazen screenprotector. Een film screenprotector beschermd je iPad of iPhone tegen krassen en zorgen dat de vingerafdrukken minder zichtbaar zijn.

Een glazen screenprotector beschermd je iPad of iPhone niet alleen tegen krassen maar zorgt ook voor extra bescherming voor je scherm. Als je een iPad of iPhone voorziet van een glazen screenprotector dan is je kans dat je scherm breek bij vallen of stoten met 50% verminderd.

screenprotector

50% minder kans op gebroken scherm bij vallen of storen

Omdat een glazen screenprotector van glas is en een hardheid heeft van 9H en dat is veel harder dan je iPad of iPhone scherm waardoor je glazen screenprotector de druk / klap van het vallen opvangt. Hierdoor voorkom je met 50% dat je iPad of iPhone scherm schuurt, uiteraard zal je glazen screenprotector wel stuk zijn door het opvangen van de klap.

Wat betekend 9H hardheid 

De hardheid van een glazen screenprotector wordt aangegeven met 9H. Dit bekend dat wanneer je met een potlood in een hoek van 45 graden op de glazen screenprotector drukt, er geen kras of beschadiging zichtbaar zal zijn op de screenprotector. Tevens is de glazen screenprotector hard genoeg om je telefoon te beschermen tegen bijvoorbeeld een sleutelbos in je broekzak.

Aanbrengen van een screenprotector van glas

Het aanbrengen van een glazen screenprotector is eenvoudig maar vereist wel de nodige concentratie. Controleer eerst over de afmeting van de glazen screenprotector overeenkomt met de afmeting van het display van je tablet of telefoon. Tijdens het aanbrengen van de glazen screenprotector is het belangrijk dat het touch screen van je tablet of telefoon volledig stof- en vet vrij gemaakt wordt. Alle benodigde schoonmaakmiddelen worden standaard mee geleverd. (zie “In de verpakking) Wanneer het scherm eenmaal goed schoon is gemaakt is het opplakken van de screenprotector eenvoudig en snel geregeld (zie onderstaande schema).

Voor het aanbrengen van de screenprotector hebben wij een pagina geschreven "Handleiding screenprotector aanbrengen"

Gratis verzending naar Nederland en België

Als u bij ons een screenprotector besteld, betaalt u géén verzendkosten naar Nederland en België. Wij verzenden uw iPad screenprotector gratis naar u toe!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad screenprotector voor 17:00 uur? Dan zal de screenprotector de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

Lees meer