Alle iPad Air Accessoires

Naast topkwaliteit beschermhoezen vindt u bij iPadspullekes ook de beste iPad Air accessoires. Zo vindt u bij ons onder andere toetsenborden, screenprotectors, standaarden en kabels. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor uw iPad Air.

Bent u benieuwd naar de iPad Air accessoires die iPadspullekes te bieden heeft? We lichten er graag een aantal voor u uit.

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste accessoires voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Air accessoires: laadkabels en adapters

Om uw iPad Air op te laden heeft u een speciale Lightning-kabel nodig. Deze USB-kabel vindt u terug in ons assortiment iPad Air accessoires. De kabel kan worden gebruikt om uw iPad op te laden via uw computer of laptop. We hebben kabels in verschillende lengtes. Standaard is dit 1 meter, maar een langere kabel kan soms erg handig zijn.

Met een adapter waar u de USB Lightning-kabel in kunt steken kunt u uw iPad Air ook opladen via het stopcontact. Ook deze adapters vindt u tussen onze iPad Air accessoires.

Het is belangrijk dat u kiest voor de juiste kabel en juiste adapter om zo optimaal te kunnen laden.

iPad Air Accessoires

iPad Air accessoires: nog meer bescherming met screenprotector

Een beschermhoes is de basis voor een goede bescherming. Voor nog betere bescherming hebben we ook screenprotectors in ons assortiment iPad Air accessoires. Het is een doorzichtig folie welke u zelf heel eenvoudig aanbrengt op het scherm van uw iPad. Dit zorgt voor een extra beschermlaag tegen vuil en krassen.

Deze iPad Air accessoire is vooral raadzaam wanneer u kies voor een case welke enkel de achterkant beschermt. Echter, ook voor een hoes die rondom beschermt is een screenprotector een waardevolle toevoeging.

iPad Air accessoires: toetsenborden

Werkt u ook graag onderweg met uw iPad Air? Uw iPad kan in veel gevallen als prima alternatief dienen voor uw laptop. U vindt in ons assortiment iPad Air accessoires toetenborden en toetsenbord hoezen voor de iPad.

De draadloze toetsenborden zijn van absolute topkwaliteit. De connectie tussen keyboard en iPad wordt gemaakt met behulp van Bluetooth. Zorg ervoor dat het toetsenbord is opgeladen en u bent klaar om te gaan. Een toetsenbord is niet voor niets een van onze populairste iPad Air accessoires.

iPad Air accessoires bij iPadspullekes

Bent u op zoek naar iPad Air accessoires? Dan bent u bij iPadspullekes aan het juiste adres. Naast een groot assortiment beschermhoezen hebben we alle accessoires die u nodig heeft voor uw iPad Air. Deze zijn ook speciaal voor de iPad Air gemaakt en zijn daarom altijd de juiste keuze.

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen


Accessoires iPad Air

Lees meer