Alle iPad Air 2 Accessoires

iPadspullekes heeft meer dan alleen topkwaliteit hoezen. U vindt bij ons ook de beste iPad Air 2 accessoires. Denk hierbij onder andere aan toetsenborden, kabels, screenprotectors en standaarden. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw iPad Air 2.

Bent u benieuwd naar de iPad Air 2 accessoires die iPadspullekes te bieden heeft? We lichten er graag een aantal voor u uit.

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste accessoires voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Air 2 accessoires: toetsenborden

Wanneer u ook graag onderweg werkt maar niet altijd zin heeft om uw laptop mee te nemen, dan is de iPad Air 2 in veel gevallen een prima alternatief. In ons assortiment iPad Air 2 accessoires vindt u toetsenborden en toetsenbord hoezen voor de iPad Air 2.

De toetsenborden zijn van topkwaliteit en zijn vrijwel altijd draadloos. De connectie vindt plaats met behulp van Bluetooth. U hoeft enkel het toetsenbord op te laden en u bent klaar om te gaan! Een toetsenbord is daarom niet voor niets een van onze populaire iPad Air 2 accessoires.

iPad Air 2 accessoires

iPad Air 2 accessoires: laadkabels en adapters

In ons assortiment iPad Air 2 accessoires vindt u verschillende USB-kabels. Deze kabels, geschikt voor de iPad Air 2, kunnen worden gebruikt om de iPad op te laden via uw computer of laptop. De kabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes. Standaard is dit 1 meter, maar een langere kabel kan soms ontzettend handig zijn.

Het is ook mogelijk om de iPad Air 2 via het stopcontact op te laden. Hier heeft u een adapter voor nodig waarin u de USB-kabel kunt steken. Ook deze adapters vindt u bij onze iPad Air 2 accessoires.

Het is belangrijk dat u kiest voor de juiste kabel en juiste adapter om zo optimaal te kunnen laden.

iPad Air 2 accessoires: nog meer bescherming met screenprotector

Om uw iPad Air 2 nog beter te beschermen hebben we ook screenprotectors in ons assortiment iPad Air 2 accessoires. Dit is een doorzichtig folie welke u zelf  heel eenvoudig kunt aanbrengen op het scherm van uw iPad Air 2. Het is een extra beschermlaagje tegen krassen en vuil. De screenprotectors hebben een uitsparing bij de home-button en zorgen voor geen enkele belemmering.

Bestel deze iPad Air 2 accessoire vooral wanneer u kiest voor een case welke enkel de achterkant beschermt. Maar ook wanneer u kies voor een hoes die rondom beschermt is een screenprotector een waardevolle toevoeging.

iPad Air 2 accessoires bij iPadspullekes

Bent u op zoek naar iPad Air 2 accessoires? Dan bent u bij iPadspullekes aan het juiste adres. Naast een groot assortiment beschermhoezen hebben we alle accessoires die u nodig heeft voor uw iPad Air 2. Deze zijn ook speciaal voor de iPad Air 2 gemaakt en zijn daarom altijd de juiste keuze.

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

 

Accessoires iPad Air 2
Lees meer