iPad Mini 1 Hoes kopen?

Bescherm uw iPad Mini goed met een iPad Mini Hoes. Een iPad Mini hoes is speciaal gemaakt voor dit type iPad en heeft dus exact de juiste afmetingen. Met een iPad Mini hoes verkleint u de kans op schade, zoals krassen of deuken. Ook is uw iPad zo beter beschermd tegen vallen, stoten en vuil.

Multifunctionele iPad Mini hoes

Met een iPad Mini hoes wilt u uw iPad natuurlijk wel kunnen gebruiken zonder dat de hoes storend is. U wilt een optimale bescherming, zonder enige hinder te ondervinden. Elke iPad Mini hoes in ons assortiment voorzien van uitsparingen. Hierdoor blijven knoppen, poorten en de camera gewoon toegankelijk. 

De iPad mini hoes 360 graden. Deze hoes is volledig draaibaar en kunt u de iPad in verschillende standen zowel horizontaal als verticaal neerzetten. Door deze extra functionaliteiten is de iPad hoes niet alleen voor het beschermen maar ook goed voor de presentatiewijze. 

Heeft u uw iPad mini hoes voor 17:00 uur besteld? Dan heeft u deze beschermhoes de volgende dag in huis! 

iPad Mini Hoes met toetsenbord

We hebben ook een iPad Mini hoes met een Bluetooth toetsenbord. Deze hoes is de perfecte oplossing wanneer u onderweg of op locatie met uw tablet tekst wilt verwerken. De iPad Mini hoes met toetsenbord is een stuk makkelijker mee te nemen in uw tas of koffer dan een laptop.

Elke iPad Mini hoes is netjes afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan 100% achter onze producten. Bent u toch niet tevreden over uw iPad Mini hoes? Binnen 14 dagen kunt u deze retour sturen. Voor meer informatie hierover kunt u meer lezen in onze voorwaarden.

Gratis verzending naar Nederland en België

Verzending naar Nederland en België is bovendien geheel gratis!

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Bestelt u uw iPad hoes voor 17:00 uur dan zal deze de volgende werkdag worden geleverd.

ipad mini hoesipad mini hoes

 Koop uw iPad Mini hoes bij iPadspullekes.nl

  • U kunt ervan uitgaan dat uw iPad Mini Hoes geleverd wordt op de volgende werkdag, nadat u de iPad Mini Hoes voor 17.00 besteld heeft
  • U kunt uw iPad Mini Hoes ruilen binnen 14 dagen voor een ander exemplaar
  • U kunt uw iPad Mini Hoes retourneren als u zich bedenkt
  • Wij staan u graag te telefonisch woord 
  • Wij leveren enkel kwaliteit hoezen. 
  • Geniet van onze concurrerende prijzen
Lees meer