Alle iPad Pro 10.5 Inch 2017 Accessoires

Bent u op zoek naar een iPad Pro 10.5 inch 2017 lader, kabel of toetsenbord?

Deze items en eer vindt u in onze categorie iPad Pro 10,5 Accessoires. Naast ons grote assortiment beschermhoezen vindt u bij ook alle andere artikelen die u nodig heeft bij uw iPad Pro 10,5.

Bent u benieuwd naar de iPad Pro 10,5 accessoires die iPadspullekes te bieden heeft? Kijk dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste accessoires voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Pro 10,5 accessoires: toetsenborden

Een iPad Pro 10,5 is compact en neemt u gemakkelijk mee. In sommige gevallen kan een iPad Pro 10,5 ook de perfecte vervanging zijn van een laptop. Het is dan wel handig om een goed toetsenbord te hebben. Ook deze vindt u in ons assortiment iPad Pro 10,5 accessoires.

Deze iPad Pro 10,5 toetsenborden zijn van topkwaliteit en zijn vrijwel altijd draadloos. De connectie vindt plaats met behulp van Bluetooth. U hoeft enkel het toetsenbord op te laden en u bent klaar om te gaan! Een toetsenbord is daarom niet voor niets een van onze populaire iPad Pro 10,5 accessoires.

iPad Pro 10,5 accessoires: laadkabels en adapters

Wanneer u veel gebruikmaakt van uw iPad Pro 10,5 dan zal u deze regelmatig moeten opladen. Hiervoor heeft Apple speciale laadkabels beschikbaar. Ook deze kabels, geschikt voor de iPad Pro 10,5, vindt u tussen onze iPad Pro 10,5 accessoires.

U kunt u iPad opladen via de USB-ingang in uw computer of laptop. U kunt echter ook gebruik maken van een adapter welke u in het stopcontact kunt steken. Ook deze adapters vindt u bij onze iPad Pro 10,5 accessoires.

Het is belangrijk dat u kiest voor de juiste kabel en juiste adapter om zo optimaal te kunnen laden.

iPad Pro 10,5 accessoires: nog meer bescherming met screenprotector

Een onmisbare iPad Pro 10,5 accessoires is de screenprotector. Dit is een doorzichtig folie welke u heel gemakkelijk op het scherm van uw iPad Pro 10,5 plakt. Door dit extra beschermlaagje is uw scherm nog beter beschermd tegen krassen. De protector heeft een uitsparing bij de home-button zodat u deze gewoon kunt blijven gebruiken. De protector vormt geen enkele belemmering.

Besteld u deze iPad Pro 10,5 accessoire vooral wanneer u kiest voor een case welke enkel de achterkant beschermt. Maar ook wanneer u kies voor een hoes die rondom beschermt is een screenprotector aan te raden.

iPad Pro 10,5 accessoires bij iPadspullekes

Bent u op zoek naar een iPad Pro 10,5 accessoires? Dan bent u bij iPadspullekes aan het juiste adres. Naast een groot assortiment beschermhoezen hebben we alle accessoires die u nodig heeft voor uw iPad Pro 10,5. Deze zijn ook speciaal voor de iPad Pro 10,5 gemaakt en zijn daarom altijd de juiste keuze.

iPadspullekes hecht veel waarde aan kwaliteit en service. De iPad Pro 10,5 accessoires van iPadspullekes zijn voor langere gebruik. Bij ons geen “wegwerpkabeltjes”!

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen
Lees meer