iPad Pro 10.5-inch 2017 Hoes

iPad Pro 10.5 Inch 2017 hoezen en bescherming

Voor elke tablet hebben we een geschikt iPad Pro 10,5 hoes of accessoire. Elke iPad Pro hoes is van uitstekende kwaliteit, ook worden alle iPad hoezen uitgebreid getest alvorens ze worden verzonden.

Er worden ook iPad Pro 10,5 hoezen verkocht voor een lagere prijs, deze zijn vaak van slechte kwaliteit en beschermen u iPad Pro minder goed als gevolg dat u alsnog schade heeft aan u iPad tijdens het vallen of stoten.

Wij weten van onze klanten dat er veel namaak is en dat ze vaak niet tevreden zijn over de iPad hoes . Mocht u niet overtuigd zijn? Neem dan contact op via [email protected] of via telefoonnummer 085 - 744 1084

ipad pro 10.5 hoes

iPad Pro 10,5 hoes voor Kinderen

Wij bieden ook iPad Pro 10,5 hoezen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen. Deze iPad hoezen voor kinderen en zijn schokbestendig, robuust uitgevoerd en kunnen tegen een stootje.

Bent u op zoek naar een hoes die u iPad Pro goed beschermd en speciaal ontwikkeld is voor kinderen? Dan kunt eens kijken naar de iPad Pro 10,5 kids cover.

Dit is het meest verkochte hoes voor de iPad Pro van onze webwinkel. Dit is een beschermhoes die veel functionaliteit biedt voor een scherpe prijs.

iPad Pro 10.5 hoes voor kinderen 

14 dagen retourrecht bij aankoop iPad hoes

Elk iPad hoes is netjes afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan 100% achter onze producten. Bent u niet tevreden over uw iPad hoes? Binnen 14 dagen kunt u de beschermhoes retour sturen. Wilt u meer informatie hierover? Bekijk dan onze klantenservice pagina. 

Gratis verzending naar Nederland en België

Verzending naar Nederland en België is bovendien geheel gratis!

Uw iPad Hoes voor 17:00 besteld = morgen in huis

En bestelt u uw iPad Pro 10,5 voor 17:00 uur besteld? Dan zal deze de volgende werkdag worden geleverd, waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

iPad Pro 10,5 Hoes

Lees meer