iPad Pro 9.7-inch 2016 Cover

Een iPad Pro 9,7 Smart Cover Case is super dun en beschermd u iPad Pro 9,7 zowel aan de voorzijde en achterzijde. En is voorzien van een handige functie! Uw iPad Pro 9,7 wordt automatisch in slaapstand gezet wanneer u de smart cover sluit en wordt ingeschakeld zodra u de Smart Cover openklapt.

Ultra dunne bescherming met de iPad Pro 9,7 Smart Cover Case

Uw iPad Pro 9,7 is een kostbare bezit en reparaties zijn duur. En daarom iPad Pro 9,7 beschermhoes is een vereiste om uw iPad Pro 9,7 te beschermen tegen krassen en vuil.

Het voordeel van deze Smart Cover Case is dat is deze zowel de voorzijde als achterzijde beschermd. De standaard iPad Smart Cover van Apple bescherm de iPad alleen aan de voorzijde en zit magnetisch vast aan de iPad en gaat gemakkelijk los en is daarom geen goede bescherming voor uw iPad.

ipad pro 9,7 smart cover case

Gebruiksgemak met iPad Pro 9,7 Smart Cover Case

Een goede bescherming is heel belangrijk voor uw iPad, maar het gebruik van de iPad smart cover mag niet ten koste gaan van het gebruik van de iPad. Ook wanneer de iPad in de hoes zit wilt u gewoon gebruik kunnen maken van de knoppen, uw hoofdtelefoon gebruiken of blijven opladen.

De functies blijven in de smart cover gewoon toegankelijk. Er zijn uitsparingen bij de knoppen, speakers, ingangen voor laden en de hoofdtelefoon en de camera. 

iPad Pro 9,7 Smart Cover in veel verschillende kleuren

De Smart Cover Case is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor iedereen zit er wel een kleur bij die bij u past. Welke kleur u ook kies, u kiest altijd voor de beste kwaliteit.

iPad Smart Cover kopen bij iPadspullekes

Waarom zou u een iPad Pro 9,7 Smart Cover kopen bij iPadspullekes? We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare smart covers elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Ook is onze iPad Pro 9,7 Smart Cover – in tegenstelling tot bij veel andere aanbieders – voorzien van een voor- en achterzijde voor bescherming rondom.

Gratis verzending naar Nederland en België

- Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
- Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
- De beste kwaliteit
- Scherpe prijzen
- iPad Pro 9,7 Smart Cover Case voor zowel voor als achterkant bescherming

Lees meer