iPad 2 Opbergsysteem

iPad 2 opbergsysteem voor 16 iPad 2 tablets

Een iPad 2 Opbergsysteem is ideaal voor als u meerdere tablets in een bedrijf of op scholen kwijt wilt. Want met dit iPad 2 opbergsysteem kunt u maar liefst vijftien tablets tegelijk opbergen en beschermen in een kast. Daarnaast beschikt dit iPad 2 opbergsysteem over handige uitbreidingsmogelijkheden. 

U kunt kiezen uit twee verschillende iPad 2 opbergsystemen binnen het assortiment van iPadspullekes. Wij beschikken over het iPad opbergsysteem voor 15 iPads met deur voor €602,- en het iPad opbergsysteem voor 15 iPads voor €422,-. Dit laatste iPad 2 Opbergsysteem beschikt niet over een deurtje. 

Zo kunt u ook ervoor kiezen om beugels ten behoeve van de muurbevestiging erbij te bestellen voor €73,99. Daarnaast is het mogelijk om een 8-delige 230V contactdoos aan te schaffen voor €387,99. Wilt u dit iPad 2 Opbergsysteem uitbreiden met een multilader? Dat kan! U kunt kiezen uit twee opties: de multilader ten behoeve van 15 iPads's voor €659,- of de multilader inclusief synchronisatie voor €791,99. U heeft dus genoeg mogelijkheden om dit iPad 2 opbergsysteem volledig naar eigen wens te installeren. 

Het is overigens handig om te weten dat dit iPad 2 opbergsysteem niet alleen geschikt is voor de iPad 2, maar ook voor de iPad 3, iPad 4, iPad Air en iPad Mini. Zo kunt u ook verschillende typen iPads met elkaar cominberen en in dit opbergsysteem plaatsen. 

Elk iPad 2 opbergsysteem is netjes afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan 100% achter onze producten. Bent u niet tevreden over uw iPad 2 opbergsysteem? Binnen 14 dagen kunt u deze retour sturen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar de voorwaarden.

iPad 2 Opbergsysteem snel & gratis verzonden

Bestelt u uw iPad 2 opbergsysteem bij iPadspullekes? Dan kunt u kiezen uit een groot assortiment. Verzending binnen Nederland is bovendien geheel gratis!

PS. In combinatie met de bovenstaande opties komt het bedrag van het opbergsysteem erbij

iPad Opbergsysteem

- Garantie: 24 maanden
- Kleur: Wit
- Afmetingen (LxBxH) 94,5cm x 34,5cm x 43cm
- Gewicht  17 kg

   made for iPad Air 2made for iPad Air 2

En heeft u uw iPad 2 opbergsysteem op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. U hoeft daarom nooit lang te wachten op uw bestelling.
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »