iPad 2 Opbergsysteem

iPad 2 opbergsysteem voor 16 iPad 2 tablets

Een iPad 2 Opbergsysteem is ideaal voor als u meerdere tablets in een bedrijf of op scholen kwijt wilt. Want met dit iPad 2 opbergsysteem kunt u maar liefst vijftien tablets tegelijk opbergen en beschermen in een kast. Daarnaast beschikt dit iPad 2 opbergsysteem over handige uitbreidingsmogelijkheden. 

U kunt kiezen uit twee verschillende iPad 2 opbergsystemen binnen het assortiment van iPadspullekes. Wij beschikken over het iPad opbergsysteem voor 15 iPads met deur voor €602,- en het iPad opbergsysteem voor 15 iPads voor €422,-. Dit laatste iPad 2 Opbergsysteem beschikt niet over een deurtje. 

Zo kunt u ook ervoor kiezen om beugels ten behoeve van de muurbevestiging erbij te bestellen voor €73,99. Daarnaast is het mogelijk om een 8-delige 230V contactdoos aan te schaffen voor €387,99. Wilt u dit iPad 2 Opbergsysteem uitbreiden met een multilader? Dat kan! U kunt kiezen uit twee opties: de multilader ten behoeve van 15 iPads's voor €659,- of de multilader inclusief synchronisatie voor €791,99. U heeft dus genoeg mogelijkheden om dit iPad 2 opbergsysteem volledig naar eigen wens te installeren. 

Het is overigens handig om te weten dat dit iPad 2 opbergsysteem niet alleen geschikt is voor de iPad 2, maar ook voor de iPad 3, iPad 4, iPad Air en iPad Mini. Zo kunt u ook verschillende typen iPads met elkaar cominberen en in dit opbergsysteem plaatsen. 

Elk iPad 2 opbergsysteem is netjes afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan 100% achter onze producten. Bent u niet tevreden over uw iPad 2 opbergsysteem? Binnen 14 dagen kunt u deze retour sturen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar de voorwaarden.

iPad 2 Opbergsysteem snel & gratis verzonden

Bestelt u uw iPad 2 opbergsysteem bij iPadspullekes? Dan kunt u kiezen uit een groot assortiment. Verzending binnen Nederland is bovendien geheel gratis!

PS. In combinatie met de bovenstaande opties komt het bedrag van het opbergsysteem erbij

iPad Opbergsysteem

- Garantie: 24 maanden
- Kleur: Wit
- Afmetingen (LxBxH) 94,5cm x 34,5cm x 43cm
- Gewicht  17 kg

   made for iPad Air 2made for iPad Air 2

En heeft u uw iPad 2 opbergsysteem op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. U hoeft daarom nooit lang te wachten op uw bestelling.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »