iPad 3 Accessoires | Het grootste assortiment in iPad 3 Accessoires

U vindt bij iPadspullekes alles wat u nodig heeft voor uw iPad 3. Naast een groot assortiment beschermhoezen vindt u hier namelijk ook topkwaliteit iPad 3 accessoires. Denk hierbij aan onder andere screenprotectors, kabels, standaarden en toetsenborden. Maar er is nog veel meer!

Bent u benieuwd naar de iPad 3 accessoires die iPadspullekes te bieden heeft? We lichten er graag een aantal voor u uit.

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste accessoires voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad 3 accessoires: toetsenborden

Onderweg studeren of werken? Een laptop is soms zwaar en lomp. U vindt in ons assortiment iPad 3 accessoires daarom ook toetsenborden en toetsenbord hoezen speciaal voor de iPad 3. Daarmee maakt u van uw iPad een prima alternatief voor de laptop.

Onze toetsenborden zijn van absolute topkwaliteit en zijn altijd draadloos. Met behulp van Bluetooth wordt de keyboard aan uw iPad 3 gekoppeld. Laad het toetsenbord op en u bent klaar om aan de slag te gaan! De toetsenborden zijn niet voor niets een van de meest populaire iPad 3 accessoires.

iPad 3 accessoires

iPad 3 accessoires: extra bescherming met screenprotector

De basis voor een goede bescherming van uw iPad is een beschermhoes. Met name het scherm is kwetsbaar voor krassen en barsten. Voor maximale bescherming adviseren we daarom om een screenprotector te gebruiken. Ook deze screenprotectors zijn in ons assortiment iPad 3 accessoires te vinden. Het is een doorzichtig folie welke u eenvoudig aan kunt brengen op het scherm van de iPad. Het vormt een extra beschermlaag tegen vuil en krassen.

Vooral wanneer u kiest voor een case welke enkel de achterkant beschermt is een screenprotector een essentiële iPad 3 accessoire. Echter, ook wanneer u een hoes heeft die rondom beschermt is een screenprotector een waardevolle toevoeging.

iPad 3 accessoires: laadkabels en adapters

U heeft de Apple 30-pin USB-kabel nodig om uw iPad 3 op te kunnen laden. Deze kabel vindt u in ons assortiment iPad 3 accessoires. Deze USB-kabel geeft u de mogelijkheid om uw iPad via de laptop of computer op te laden.

Tussen de iPad 3 accessoires vindt u als aanvulling op de kabels ook adapters. Wanneer u de USB-kabel in de adapter steeds, kunt u uw iPad 3 ook via het stopcontact opladen.

Het is belangrijk dat u kiest voor de juiste kabel en juiste adapter om zo optimaal te kunnen laden.

iPad 3 accessoires bij iPadspullekes

Bent u op zoek naar iPad 3 accessoires? Dan bent u bij iPadspullekes aan het juiste adres. Naast een groot assortiment beschermhoezen hebben we alle accessoires die u nodig heeft voor uw iPad 3. Deze zijn ook speciaal voor de iPad 3 gemaakt en zijn daarom altijd de juiste keuze.

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen


Accessoires iPad 3

Lees meer