iPad 3 Hoes bestellen? Vandaag besteld, Morgen in huis!

Heeft u een iPad 3? Dan wilt u deze natuurlijk wel zo lang mogelijk schadevrij houden. Een goede iPad 3 Hoes is dan absoluut onmisbaar! Een iPad 3 hoes zorgt er namelijk voor dat uw iPad 3 optimaal is beschermd tegen alledaagse stootjes en reduceert de kans op krassen, deukjes of andere (cosmetische) beschadigingen.

De kwaliteit van de iPad 3 hoes is bepalend voor de mate waarin uw iPad 3 wordt beschermd. Ons assortiment bestaat uit iPad 3 hoesjes van hoogwaardige, duurzame kwaliteit zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt.

Afwerking iPad 3 hoes

Elke iPad 3 hoes is mooi afgewerkt en voorzien van alle nodige uitsparingen. U wilt tijdens het gebruik van u tablet geen hinder ondervinden. Met enkele simpele uitsparingen en een slim design blijven toegangspoorten, bedieningsknoppen en de camera gewoon bruikbaar. U kunt ongestoord gebruikmaken van uw iPad 3, zelf met een mooie hoes.

iPad 3 hoes

iPad 3 hoes met toetsenbord of draaibaar

In ons assortiment vindt u onder andere een geschikte iPad 3 hoes met toetsenbord. Dit is een perfecte uitkomst wanneer u vaak onderweg bent en uw reistijd optimaal wilt benutten. De iPad 3 hoes is inclusief toetsenbord gemakkelijk mee te nemen in uw tas of koffer.

We hebben ook de iPad 3 hoes die 360 graden draaibaar is in veel verschillende kleuren en designs. Met deze iPad 3 hoes kunt u de iPad zowel verticaal als horizontaal neerzetten met behulp van de klep die als standaard kan worden gebruikt. Dit standaard heeft bovendien vaak meerdere standen. 

Gratis screenprotector en stylus pen bij uw iPad 3 hoes

Bij de bestelling van een iPad 3 Hoes ontvangt u bovendien een gratis Screenprotector en Stylus pen! Dat is pas optimaal genieten van uw iPad 3.

Voorkom schade zoals duiken, krassen of zelfs een gebarsten scherm met een iPad 3 hoes. De kosten van reparatie kunnen vaak flink oplopen. Daarnaast hebben we zulke leuke hoezen in ons assortiment dat een iPad 3 hoes niet alleen functioneel maar ook nog eens heel stijlvol is!

Bestelt u de iPad 3 hoes voor 17:00 uur? Dan kunt u er de volgende dag al van genieten!

Hoes iPad 3 
 

Lees meer