iPad 4 toetsenbord kopen?

iPad 4 toetsenbord kopen?

Een goed iPad 4 toetsenbord in combinatie met uw iPad 4 maakt een goede vervanger voor uw laptop of computer. Met deze waardevolle accessoire kunt u onderweg een stuk eenvoudiger werken of studeren. Binnen enkele seconden koppelt u het draadloze toetsenbord aan uw iPad en bent klaar om aan de slag te gaan.

Bij iPadspullekes vindt u verschillende toetsenborden en keyboard cases. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste toetsenbord voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad 4 toetsenbord voor onderweg

Om onderweg te kunnen werken gebruikt u wellicht uw laptop, maar deze kan soms zwaar zijn en dat is onhandig meenemen. Indien u in het bezit bent van een iPad 4 dan is een iPad 4 toetsenbord de ideale oplossing. De iPad 4 is namelijk compact en eenvoudig mee te nemen en in combinatie met een toetsenbord een prima vervanger van uw laptop.

iPad 4 toetsenbord

Met een iPad en iPad 4 toetsenbord kunt u onderweg onder andere gemakkelijk browsen, e-mails afhandelen en tekstverwerken.

Koppel het toetsenbord aan uw iPad 4 en u bent binnen enkele ogenblikken klaar om aan de slag te gaan op iedere willekeurige locatie. De koppeling gaat via Bluetooth. Dit is volledig draadloos en u heeft bovendien geen internetverbinding nodig.

Draadloos iPad 4 toetsenbord

U kunt ongestoord aan de slag gaan, want draadjes en snoertjes zijn verleden tijd. De toetsenborden in het assortiment zijn namelijk volledig draadloos. U koppelt een iPad 4 toetsenbord eenvoudig aan de iPad me behulp van Bluetooth. Iedere iPad is voorzien van Bluetooth, dus u kunt het toetsenbord altijd eenvoudig aan uw iPad 4 koppelen.

Het toetsenbord zelf werkt op batterijen of u kunt deze opladen met bijgeleverde oplaadkabel. Dit is afhankelijk van het type iPad 4 toetsenbord dat u kiest.

iPad 4 toetsenbord cases

Naast een los draadloos iPad 4 toetsenbord kunt u ook kiezen voor een hoes met toetsenbord. Ook deze hoezen vindt u bij iPadspullekes. U heeft dan, naast het gemak van een toetsenbord, ook een goede bescherming van uw iPad 4. Dit is vooral erg prettig wanneer u de iPad veel mee neemt onderweg.

iPad 4 toetsenbord kopen bij iPadspullekes

U kunt een iPad 4 toetsenbord tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders kopen. Waarom kunt u het beste bij iPadspullekes kopen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare hoezen en toetsenborden elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Bestel uw iPad 4 toetsenbord dan bij iPadspullekes!

Toetsenbord iPad 4

Lees meer