IOS 7.1 vanaf nu beschikbaar

IOS 7.1 vanaf nu beschikbaar

IOS 7.1 vanaf nu beschikbaar voor uw iPad 2 3 4 mini en Air, lees nu de voordelen van deze update!

Een aantal keer per jaar brengt Apple een update uit voor uw iPad 2 3 4 mini en Air, hiermee worden verschilden problemen opgelost en nieuwe functies toegepast.

Deze update is direct draadloos te installeren, mocht je nog niet voorzien zijn van deze update dan kun je dit alsnog uitvoeren via Instellingen
Algemeen Software-update.

Aanpassingen iOS 7.1:
iOS 7.1 bevat 41 oplossingen voor bugs die problemen oplossen voor een aantal gebruikers van iOS 7.0 of eerder versie. Daarnaast brengt deze update een aantal kleine aanpassingen aan het ontwerp van de interface, zoals visuele wijzigingen.

Er zijn daarenboven nog een aantal nieuwe features inbegrepen in de nieuwe versie van iOS 7.1
 

CarPlay:
Eerder gekend als iOS in the Car. CarPlay brengt telefoneren, muziek, kaarten en berichten van je iPad naar je wagen. Je kan ook een aantal functies hands-free beheren door stemcommando’s te geven aan persoonlijke assistent Siri.

Een facelift voor Siri:
Siri krijgt nu ook een natuurlijk klinkende stem in het Brits Engels, Australisch Engels, Japans, en Mandarijns Chinees. Ook kan je vragen stellen in push-to-talk-modus: hou simpelweg de home-knop ingedrukt terwijl je Siri iets vraagt.

Aanpassingen aan de kalender:
Je kunt nu een maand weergeven als lijst, daarnaast zijn er ook officiële feestdagen toegevoegd voor een heel aantal landen.

iTunes Radio updates:
De ingebouwde radiospeler krijgt een aantal nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om rechtstreeks albums aan te schaffen vanuit Now Playing. iTunes Radio werd geïntroduceerd samen met iOS 7, maar is voorlopig alleen nog maar beschikbaar in Amerika.

Toegankelijkheid:
Het optionele parallax-effect werkt nu ook in de Weer-app, je berichten, en de multi-tasking animaties.

Overige informatie:
Volgens Apple draaide eind februari ongeveer 82% van alle compatibele iPhones, iPads en iPod Touch-toestellen op iOS 7.1

Downloaden:

Aangezien veel mensen gewacht hebben om up te daten tot een aantal gekende problemen van de baan waren, kunnen verwachten dat dat percentage in de komende dagen nog flink in de hoogte zal schieten.

Voor wie de update niet rechtstreeks op zijn device kan of wil downloaden, is er nog steeds de mogelijkheid om zijn compatibele iDevices te verbinden met iTunes en te upgraden door op Check for Upgrade te klikken bij de samenvatting van het toestel.

Wij raden aan om deze update te downloaden via een WiFi verbinding, aangezien deze update best groot is en zo kosten te voorkomen als u deze via een 3G verbinding download. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice