iPad op school: De nieuwe manier van leren | iPadspullekes.nl

  • Geplaatst op
  • Door Pieter van Dulst
  • 0
iPad op school: De nieuwe manier van leren | iPadspullekes.nl

iPad op school: De nieuwe manier van leren. Apple legt met de iPad 2018 de nadruk van het gebruik iPad 2018 op het onderwijs en op school.

iPad op school: De nieuwe manier van leren

Je ziet steeds meer dat de iPad ingezet worden binnen het onderwijs. Apple heeft ook aangegeven dat ze de nadruk van de iPad 2018 gericht is op het onderwijs. Een iPad biedt grote voordelen, zo kan je bijvoorbeeld schoolboeken op de iPad installeren en zijn er veel educatieve apps beschikbaar voor scholen.

iPad op school biedt veel mogelijkheden

De moderne technologie op scholen gaat snel voorruit en is bijna niet bij de houden. Een voordeel van deze manier van leren is voor leerlingen een efficiënte, interessante en leuke manier om te leren. 

Om het onderwijs nog leuker en interessanter te maken voor de leerlingen is het introduceren van de iPad op school ook een slimme aanvulling.

iPad in het onderwijs: En moderne manier van leren.

Er zijn veel onderwijs en educatieve apps beschikbaar voor de leerlingen en leerkrachten. Zo is deze manier van leren erg aantrekkelijk geworden voor de leerlingen en kan het ook een flinke kosten besparing opleveren. Zo hoeven er dus geen schoolboeken aangeschaft te worden en is de stof altijd op to date.

iPad op school: De nieuwe manier van leren


De Klaslokaal-app voor scholen iPads 

De Klaslokaal-app is de tweede app die Apple aankondigde. Deze app voor leraren kunt u zien als een soort digitale assistent die u helpt de klas in het gareel te houden. U kunt met deze functie de iPads die door leerlingen worden gebruikt in de gaten houden en eventueel zelfs via uw eigen iPad bedienen.

Zo kunt u bijvoorbeeld in één overzicht zien of alle iPads hetzelfde scherm voor hebben staan. Ook kunt u een individuele iPad of juist alle iPads in de klas in één keer naar een bepaalde website, app of boek toe sturen. Ook is het mogelijk de functionaliteit van de iPads in de klas te beperken. Zet bijvoorbeeld het geluid uit of maak het mogelijk slechts één app te gebruiken. Zo voorkomt u afleiding en houdt u iedereen bij de les.

iPad hoezen voor scholen

iPads die gebruikt worden op scholen moeten goed beschermd worden, zo biedt iPadspullekes diverse iPad hoezen aan die speciaal voor deze doeleinden gemaakt zijn. Onze jarenlange ervaringen met iPad bescherming kunnen wij u uitstekend adviseren welke bescherming het beste bij u past.

Zo hebben wij deze speciale robuuste iPad hoezen voor kinderen kostbare schade aan de apparaten, hebben we speciale onbreekbare kinder koptelefoons die bijna niet kapot te krijgen zijn, en hebben we gunstig geprijsde iPad opladers waarmee een groot aantal iPad toestellen zonder grote investering efficiënt en veilig geladen kan worden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice